Καλέστε μας: phone 210-3803001, 210-3840730     Επιλέξτε γλώσσα: flag 

Άγιοι Τόποι-Σινά [9μ]

* Τιμή από: 900

Στα Ιεροσόλυμα & στο Θεοβάδιστο Σινά

Ιερουσαλήμ - Ναός της Αναστάσεως - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς Πατριαρχείο - Ιορδάνης Ποταμός - Γαλιλαία - Τιβεριάδα - Θαβώρ - Κανά - Καπερναούμ - Βηθλεέμ - Ναζαρέτ - Όρος Ελαιών - Σιών - Βηθανία - Ιεριχώ - Λύδδα - Ιόππη - Τελ Αβίβ/Γιάφα - Όρος Σινά - Αγία Αικατερίνη

Η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης του Θεοβάδιστου Όρους Σινά αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, και θεωρείται η παλαιότερη χριστιανική μονή στον κόσμο (η παλαιότερη μαρτυρία για ύπαρξη μοναστικής ζωής είναι του 381-384 μ.Χ.). Κατά την παράδοση το όρος Σινά χαρακτηρίζεται ως θεοβάδιστο, καθώς εκεί, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, ο Θεός εμφανίστηκε στο Μωυσή μέσα από μια φλεγόμενη βάτο (Έξοδος 3,1. 19,1. 20,1) και μετά την έξοδο ο Μωυσής παρέλαβε τις Δέκα Εντολές από το Θεό (Έξοδος κεφ. 19).
Στους πρόποδες του υπάρχει το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, που έκτισε ο Ιουστινιανός το 527 μ.Χ.. Εκεί ο Τίσεντορφ ανακάλυψε το περίφημο χειρόγραφο της Καινής Διαθήκης, το Σιναϊκό, που περιλαμβάνει ολόκληρη την Καινή Διαθήκη και χρονολογείται από το 4ο μ.Χ. αιώνα.
Η Αγία Αικατερίνη μαρτύρησε για τον Χριστό στις αρχές του 4ου αιώνα, και συνδέθηκε άρρηκτα με το Όρος Σινά μετά την εναπόθεση τού ιερού λειψάνου της στην ψηλότερη κορυφή της Σιναϊτικής Χερσονήσου και την μεταφορά του αργότερα την ΙΜ του Σινά.

1η Ημέρα: Σάββατο 28 Μαρτίου 2010 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
Για αναχωρήσεις από την Αθήνα:
Συγκέντρωση στο γκισέ της Aegean Airlines αεροδρόμιο Αθηνών ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της Αθήνας, στις 15.00. Παράδοση αποσκευών και έλεγχος διαβατηρίων.
Συνεχίζουμε με πτήση της Aegean από την Αθήνα για το Τελ Αβίβ (Α3-924) στις 17.00. Άφιξη στο αεροδρόμιο BEN GURION του Τελ Αβίβ στις 20.00 (μία ώρα διαφορά).
Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Κυριακή 29 Μαρτίου 2019 - ΄Δ Νηστειών (Αγίου Ιωάννου Κλίμακος)
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ - ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ - ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ
Μετάβαση στο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού μας, προσκύνημα στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο και συμμετοχή στην Θεία Λειτουργία. Έπειτα θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε στην Αποκαθήλωση, στον Φριχτό Γολγοθά, στον Τόπο της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και σε άλλα προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως.

Εν συνεχεία θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, όπου βρίσκονται οι στάσεις του Χριστού μας, πριν από τον Φρικτό Γολγοθά: Η Πύλη της Καταδίκης όπου ο Χριστός συνάντησε τις γυναίκες της Ιερουσαλήμ, ο Οίκος της Αγίας Βερονίκης και το σημείο όπου έγινε η
πτώση του Χριστού και τον βοήθησε ο Σίμων ο Κυρηναίος, φθάνονας στο "Πραιτώριο", την Φυλακή του Χριστού μας.
Συνεχίζουμε για τον Τόπο της Καταδίκης, την Προβατική Κολυμβήθρα, τον Οίκο Ιωακείμ και Άννας (το σπίτι των Θεοπατόρων όπου γεννήθηκε η Παναγία μας). Εξερχόμενοι των τειχών της πόλεως, από την πύλη των Λεόντων, άφιξη στην περιοχή της Γεθσημανής και επίσκεψη στην ομώνυμη Ιερά Μονή, όπου θα προσκυνήσουμε το Θεομητορικό Μνήμα / Τάφος της Παναγίας μας (όπου και οι τάφοι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, του Μνήστορος Ιωσήφ, αλλά και η αυθεντική εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμήτισσας). Στον κήπο της Γεθσημανής θα δούμε τον Τόπο της Προδοσίας και τον Βράχο της Αγωνίας. Προσκύνημα στην Εκκλησία και στον Τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ - ΘΑΒΩΡ - ΚΑΝΑ - ΝΑΖΑΡΕΤ - ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ
Πρωινό. Πολύ νωρίς το πρωί, αναχωρούμε για την περιοχή της Γαλιλαίας. Άφιξη στη Ναζαρέτ όπου θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της «μετατρο-πής του ύδατος εις οίνον». Ανάβαση με τοπικά ταξί στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μετα-μόρφωση του Χριστού μας.
Μετάβαση στην "Θάλασσα της Γαλιλαίας" (Λίμνη της Γεννησαρέτ). Επίσκεψη στο παραλήμνιο μοναστήρι Αγίων Αποστόλων στην Καπερναούμ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου. Διέλευση από τους πρόποδες του Όρους των Μακαρισμών, όπου ο Κύριός μας εκφώνησε την επί του Όρους Ομιλία, και από το Επτάπηγο, όπουευλόγησε τους 5 άρτους και τους 2 ιχθύες, με τα οποία έφαγαν και χόρτασαν 5.000 άτομα. Ακολούθως προαιρετική προσκυνηματική βόλτα στη λίμνη και γεύμα με ψάρι της λίμνης Γεννησαρέτ. Ολοκληρώνουμε την προσκυνηματική ημέρα μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων, στην προκυμαία της πόλης της Τιβεριάδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 ΒΗΘΛΕΕΜ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
Πρωινή παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Θεοδέγμον Σπήλαιο της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ (για όσους επιθυμούν). Προσκύνημα και ξενάγηση στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού και στο σπήλαιο των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη νηπίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό.
Μετάβαση στην παρακείμενη Ιερά Μονή των Ποιμένων, για να προσκυνήσουμε το Ιερό σπήλαιο των Ποιμένων και ακολούθως. Μετάβαση στην ιερά Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων. Με τοπικά ταξί θα πάμε στην ασκητική Ιερά Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου (άβατο για τις γυναίκες).
Επιβίβαση στο λεωφορείο για να μεταβούμε στο Όρος των Ελαιών, όπου έγινε η Ανάληψη του Χριστού μας και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την Μικρή Γαλιλαία, όπου έγινε η Εμφάνιση του Χριστού μας μετά την Ανάσταση. Επίσης εδώ, από το Πανόραμα των Ιεροσολύμων θα έχουμε μία ωραία θέα της πόλης των Ιεροσολύμων για αναμνηστικές φωτογραφίες.
Μετάβαση στο Όρος Σιών. Επίσκεψη στο "Υπερώο", όπου πραγματοποιήθηκε ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά, καθώς και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος κατά την ημέρα της Πεντηκοστής. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται και ο "τάφος" του Προφητάνακτος Δαβίδ. Συνεχίζουμε με το Αββαείο της Κοιμήσεως, κτισμένο πάνω στο σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της η Παναγία) και μεταγενέστερο βυζαντινό ναό.
Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε προς την "καρδιά" (cardo) της ρωμαϊκής και βυζαντινής πόλης. Ήταν η κεντρική αρτηρία με τους κίονες, με αρκετούς να σώζονται έως σήμερα, την οποία αργότερα αναδιαμόρφωσε ο Ιουστινιανός για να ένώσει το Ναό της Αναστάσεως με την Πύλη της Σιών. Σήμερα είναι η "καρδιά" της εβραϊκής συνοικίας με πολλά καταστήματα. Μετάβαση στο Ναό της Αναστάσεως όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 ΙΕΡΙΧΩ - ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την Βηθανία, την οποία ο Χριστός επισκέφτηκε πολλές φορές και ανέστησε τον Λάζαρο πρό του Θείου Πάθους. Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας, χτισμένη πάνω στο σπίτι του Λαζάρου και των αδερφών του. Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα μεταβούμε και στον τάφο του Λαζάρου.
Στην καθοδική διαδρομή προς τον Ιορδάνη και την Ιεριχώ, θα περάσουμε από την περιοχή όπου βρίσκοταν το "Πανδοχείο του Καλού Σαμαρείτη" και πολλά βυζαντινά μοναστήρια. Άφιξη στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό σημείο που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας, από τον Τίμιο Πρόδρομο.
Θα δούμε επιπλέον την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου, η οποία ανακαινίζεται καθώς είχε καταστραφεί στον πόλεμο του 1948. Θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού και θα αναγνωσθούν οι ευχές «τοῦ Ἁγιασμοῦ». Όσοι εκ των προσκυνητών επιθυμούν μπορούν να φορέσουν τον λευκό χιτώνα για την «προαιρετική-συμβολική βάπτιση των προσκυνητών» στον Ιορδάνη ποταμό, ψάλλοντας το τροπάριο «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..».
Ακολούθως, αναχωρούμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, μια πραγματική όαση στην έρημο του Ιορδάνη. Μετάβαση στην Ιεριχώ, όπου θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος, όπου ο Χριστός μας έζησε σαράντα μέρες με νηστεία και προσευχή 40 μέρες, προ της ενάρξεως του Σωτηρίου Έργου Του (ανάβαση με τελεφερίκ €15), και τη Μονή του Προφήτου Ελισσαίου, όπου η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (650 ΧΛΜ)
Πολύ πρωινή αναχώρηση για το Θεοβάδιστο Όρος Σινά και την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της Νεκράς Θάλασσας (με ενδιάμεση στάση). Περνάμε τη συνοριακή πόλη Εϊλάτ στον κόλπο της Άκαμπα (σύνορα Ισραήλ και Αι-γύπτου) και συνεχίζουμε την μοναδική σε ομορφιά διαδρομή μας στην χρωματιστή έρημο του Σινά με τους γραφικούς Βεδουίνους.
Φθάνουμε στην ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης, που λειτουργεί αδιάκοπα εδώ και δεκαεπτά αιώνες, χτισμένη στους πρόποδες του Όρους του Μωυσέως και σε υψόμετρο 1.570 μέτρα. Τακτοποίηση στους Ξενώνες της Μονής και έπειτα παρακολούθηση του Εσπερινού (ώρα 16.00 –17.00).
Ακολούθως θα προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγ. Αικατερίνης, το παρεκκλήσιο της φλεγόμενης και μη καιόμενης Αγίας Βάτου, το πηγάδι του Ιοθώρ, το Οστεοφυλάκιο και το Σκευοφυλάκιο της Μονής.
Στο Σκευοφυλάκιο, μεταξύ των πολλών ανεκτίμητων κειμηλίων, θα δούμε δείγματα από την συλλογὴ τῶν φορητῶν εἰκόνων, την πλουσιότερη ἀριθμητικὰ καὶ σημαντικότερη παγκοσμίως αλλά και από χειρόγραφα, καθώς η μονή διαθέτει την δεύτερη μεγαλύτερη συλλογή χειρογράφων της πρωτοχριστιανικής περιόδου, μετά από αυτή του Βατικανού. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Για όσους μπορούν και επιθυμούν, ανάβαση με οδηγό βουνού στην Αγία Κορυφή (2.280μ.), όπου ο Μωυσής έλαβε τις εντολές και από όπου η ανατολή του ηλίου πάνω από την έρημο και τα άγρια βουνά προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Αναχώρηση από την Μονή, μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα, με επιστροφή, περί τις 06:00.

7η Ημέρα: Παρασκευή 3 Απριλιου 2020 - Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΙΝΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΥ - ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ
Στο κέντρο αυτό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας η παρακολούθηση της κατανυκτικής Θείας Λειτουργίας θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, στο Καθολικό της Ι. Μονής της Αγ. Αικατερίνης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια, όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεπτούν το Κάθισμα στο Όρος Γαλακτίωνος και Επιστήμης, όπου ασκήτεψαν πολύ μοναχοί, ανάμεσα τους και ο Άγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης, για δύο χρόνια. Παρακολούθηση της Ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου και συνάντηση με τους Σιναίτες Πατέρες. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η Ημέρα: Σάββατο 4 Απριλίου 2020 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ
Μετά το πρωινό έχουμε την επιστροφή μας στην Αγία Γη. Κινούμενοι στην ακτή της Ερυ-θράς θαλάσσης διέλευση των συνόρων από το Εϊλάτ. Διανύοντας αρκετή απόσταση κατά μήκος της Νεκράς θάλασσας και παράλληλα με τα σύνορα Ισραήλ-Ιορδανίας θα έχουμε στάση για κολύμπι στην χαμηλότερη και πλέον αλμυρή λίμνη του κόσμου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η Ημέρα: Κυριακή 5 Απριλίου 2020 - Έ Νηστειών (Οσίας Μαρίας Αιγυπτίας)
ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ - ΛΥΔΔΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΙΟΠΠΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων θα έχουμε ένα τελευταίο προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού μας και παρακο-λούθηση της Θείας Λειτουργίας. Για όσους το επιθυμούν, πριν την Θεία Λειτουργία, θα υπάρχει η δυνατότητα για επίσκεψη στο Τείχος των Δακρύων ή το Όρος του Ναού.
Αναχωρούμε για το Μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Συνεχίσουμε για μια μία ωραία βόλτα με το λεωφορείο στην παραλιακή λεωφόρο του Τελ Αβίβ, για να καταλήξουμε στην Ιόππη, το "παλιό Τελ Αβίβ" ή αλλιώς Γιάφα. Προσκύνημα στην Ι.Μ. Αρχαγγέλων και χρόνος ελεύθερος.

Πτήση Επιστροφής
Αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ben Gurion, στο Τελ Αβίβ, τυπικές διαδικασίες, έλεγχος αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση επιστροφής στις 19:50, με AEGEAN Airlines (Α3-925) και άφιξη στη Αθήνα στις 21:50. Συνεχίζουμε με πτήση για Θεσσαλονίκη στις 23:15 (Α3-7136) και άφιξη στην πόλη του Θερμαϊκού στις 00:10.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:
Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ: €900
Αναχώρηση από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: €925
Διαφορά Μονόκλινου +€130
Φιλοδωρήματα +€15

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή.
• Μία αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά το άτομο.
• Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων Shepherds House στην περιοχή της Βηθλεέμ, στο Χωριό των Ποιμένων, απέναντι από την Ιερά Μονή.
• Ημιδιατροφή καθημερινά.
• Μετάβαση στον Άγιο Σάββα.
• Ξεναγήσεις-περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα από Ιερωμένο του Πατριαρχείου.
• Η μετάβαση στο Σινά με καινούργιο πούλμαν
• Η διαμονή στο Σινά , στο ξενοδοχείο της Ιεράς Μονής 3* με ημιδιατροφή
• Φόροι συνόρων Αιγύπτου και Ισραήλ
• Φόροι αεροδρομίων Ελλάδος και Ισραήλ.
• Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός στα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων και Σινά.
• Ασφάλεια αστικής Ευθύνης.
• ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.
• Ανάβαση με το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος €15.
• Προαιρετικό γεύμα με ψάρι στην Τιβεριάδα €18.
• Προαιρετική προσκυνηματική περιήγηση με πλοίο στην Τιβεριάδα θάλασσα €10.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
• Η επιβεβαίωση του Μονόκλινου ισχύει μόνο για τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο στο Ισραήλ.
• Το διαβατήριο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί καινούργιο.
• Φωτοτυπία διαβατηρίου πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο μας.
• Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, εφόσον υπάρχουν λόγοι, χωρίς να παραληφθεί κάτι από αυτό.
• Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το ταξίδι.
• Για αναχωρήσεις από άλλες πόλεις της Ελλάδας, Κύπρο ή χώρες εξωτερικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εποχή-Χρονική Περίοδος: Άνοιξη (εποχιακό)
  • Κατηγορίες πακέτων: Οργανωμένες
  • Τύπος Εκδρομής: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ
  • Τόπος Προορισμού: ΙΣΡΑΗΛ
  • Αναχωρήσεις: 28/3
  • Διάρκεια (ημέρες): 9
  • Τιμή (από σε €): 900

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου μας είναι τα παρακάτω:

clock yellow Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

address yellow Πλ. Κάνιγγος 19 (ημιόροφος), 106 77 Αθήνα

phone yellow 210-3803001, 210-3840730 fax yellow 210-3808985

email yellow info@getravel.gr

Πούλμαν

Η τοποθεσία και τα στοιχεία του χώρου στάθμευσης (bus terminal) των ιδιόκτητων λεωφορείων μας είναι τα παρακάτω:

address yellow Γλυφάδα

phone yellow 210-9604029 fax yellow 210-9616910

email yellow info@getravel.gr billkonidaris@gmail.com

Συνεργασίες-Φορείς

bullet yellow Μέλος του HATTA

bullet yellow Αρ Μητρώου ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0206E60000601500

bullet yellow Λεωφορεία εφοδιασμένα με ΗΑΣ

  

 

Αρ Μητρώου ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0206Ε61000237300  Μέλος του HATTA Μέλος IATA


 

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου μας είναι τα παρακάτω:

clock yellow Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

address yellow Πλ. Κάνιγγος 19 (ημιόροφος), 106 77 Αθήνα

phone yellow 210-3803001, 210-3840730 fax yellow 210-3808985

email yellow info@getravel.gr

Πούλμαν

Η τοποθεσία και τα στοιχεία του χώρου στάθμευσης (bus terminal) των ιδιόκτητων λεωφορείων μας είναι τα παρακάτω:

address yellow Γλυφάδα

phone yellow 210-9604029 fax yellow 210-9616910

email yellow info@getravel.gr billkonidaris@gmail.com

Συνεργασίες-Φορείς

bullet yellow Μέλος του HATTA

bullet yellow Αρ Μητρώου ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0206E60000601500

bullet yellow Λεωφορεία εφοδιασμένα με ΗΑΣ

  

 

Αρ Μητρώου ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0206Ε61000237300  Μέλος του HATTA Μέλος IATA